Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!



Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Külföldi Nyelvtanulási Program (FRISSÍTVE)

 

FRISS információ:

A 41/2020. (III. 11.) Kormányrendelet 4.§ e) pontjának értelmében a Külföldi Nyelvtanulási Program felfüggesztésére került.

 

KORÁBBI HÍREINK

Megnyílt a Tempus Közalapítvány Külföldi Nyelvtanulási Programhoz kapcsolódó pályázati felülete. Kérjük a jelenleg már nagykorú diákokat, hogy regisztráljanak minél hamarabb. Kiskorú diák esetén a szülő vagy gondviselő regisztrálhat.

A CSOPORTOS utazásra pályázók iskolai regisztrációs határideje március 12. csütörtök 24.00 óra.

Kérjük, hogy regisztráció után a tanuló hozzárendelését is végezzék el! Ehhez szükséges az oktatási azonosító (az oktatási azonosító 11 számjegyű, és a diákigazolványon is megtalálható) és a tanuló teljes neve mellett egyéb adat is a tanulóról, illetve törvényes képviselőiről is. Kérjük, hogy a pályázati felületen a gyermek pontos nevét adják meg, valamennyi keresztnévvel, hivatalos okmányaival megegyező módon.

Figyelem! A regisztrációs oldalon jóvá kell hagyni a „sütiket” (cookies)! A regisztrációs oldal elérhetősége: https://palyazat.knyp.hu/hu/Identity/Account/Register

Útmutató a csoportos utazásra pályázó tanulók regisztrációjához: https://www.knyp.hu/hu/tudastar/csoportos-nyelviskolai-palyazat-lepesrol-lepesre

Az iskola ezek után tudja majd kinyomtatni a Felelősségvállalási Nyilatkozatokat. A pályázókat külön üzenetben értesítjük az iskolában történő aláírás lehetséges időpontjairól, valamint a pályázat benyújtásának további lépéseiről.

 

Az EGYÉNI pályázatot benyújtani szándékozó tanulók és szüleik önállóan kell, hogy kezeljék pályázatukat, figyelemmel a határidőkre.

Útmutató az egyénileg pályázó tanulóknak: https://www.knyp.hu/hu/tudastar/egyeni-nyelviskolai-palyazat-lepesrol-lepesre

 

------------

Az ősszel elvégzett iskolai online felmérésünk eredménye, a Tempus Közalapítvány pályázati felhívása és az iskolai erőforrásaink figyelembevételével iskolánk megtervezte a csoportos kiutazásokat. A csoportos utazóknak az alábbi turnusokat szeretnénk elindítani, a változtatás jogát fenntartva:

 

Angol nyelvterület

Angol 1. turnus 2020. június 14-27., Skócia, 11. évf. számára, max. 30 fő

Angol 2. turnus 2020. június 14-27., Málta, max. 46 fő (BETELT)

Angol 3. turnus 2020. június 21-július 4., Anglia, max. 46 fő (BETELT)

Angol 4. turnus 2020. július 19-augusztus 1., Málta, max. 46 fő (BETELT)

Angol 5. turnus 2020. augusztus 2-15., Anglia, max. 46 fő

Angol 6. turnus 2020. augusztus 2-15., Írország , max. 46 fő

Német nyelvterület

Német 1. turnus 2020. június 28-július 11., Németország, max. 46 fő

Francia nyelvterület

Francia 1. turnus 2020. június 28-július 11., Franciaország, max. 30 fő

 

Felhívom figyelmüket, hogy a 2019/2020-as pályázati évben kizárólag azt az idegen nyelvet (angol, német vagy francia) választhatják, amelyet a 2019/2020-as tanévben, iskolánk keretei között tanulnak. Az az idegen nyelv is választható, amelyből a tanuló már korábban osztályozó vizsgát tett vagy előrehozott érettségi vizsgát tett, illetve amelyből a tanuló nyelvvizsgát szerzett.

Mindegyik csoportot iskolánk pedagógusai kísérik, várhatóan vasárnapi indulással és szombati visszaérkezéssel. A kilencedikeseknek az első nyelvet javasoljuk, a 11. évfolyamosok esetén megfontolandó lehet a második nyelvnek megfelelő nyelvterület kiválasztása.

A program keretében egy akkreditált külföldi nyelviskola komplex programcsomagját kapják a diákok az ösztöndíj részeként. A nyelviskola a teljes időben teljes felelősséget vállal a diákokért, az órák pedig nemzetközi csoportokban valósulnak meg. A csoportos utazás esetén kísérő pedagógusaink csupán ügyeletet látnak el, nem egy homogén csoportot alkotnak a két hét során. Az elszállásolást családoknál oldjuk meg. Az utazás, szállás, étkezés, biztosítás, napi zsebpénz költségeit fedezi az ösztöndíj, tehát minden szükségletet biztosít.

A csoportos kiutazást az iskola pályázza, az egyénit pedig a családok, önállóan . További információ az egyéni pályázati formáról: https://www.knyp.hu/hu/egyeni-palyazat

Annak érdekében, hogy ne legyen hátrányunk a csoportos pályázat éles indításakor, előzetesen egy saját jelentkezési felületet használunk most a diákok alapadataival. A hivatalos pályázat kiírás követelményei szerint újabb kiegészítéséket kérhetünk majd Önöktől.

Részletesebb információ a https://www.knyp.hu/hu honlapon érhető el.

Az iskola által létrehozott jelentkezési felület itt érhető el: (a jelentkezési határidő lejárt, a beosztást az iskolai hirdetőtáblán tesszük közzé hamarosan)

A jelentkezéseket beérkezés sorrendjében fogadjuk az egyes turnusoknál megadott maximális keretlétszám erejéig. Határidő: 2020. január 15.


Budapest, 2020. január 9.

 

Tisztelettel:

Békési László

oktatási igazgatóhelyettes