Bejelentkezés

Logó

Adja meg e-mail címét és jelszavát!


Mégse

Jelszó megváltoztatása

Bejelentkezési segédlet

Kérjük, itt adja meg e-mail címét, hogy el tudjuk küldeni a szükséges linket, mellyel jelszava megadása nélkül, rögtön bejelentkezhet weboldalunkra!Mégse

Kereső

 Dokumentumok közt nem keres!


Bemutatkozás
About us


Profilom

Profil szerkesztése Jelszó módosítása

Kijelentkezés

Külföldi Nyelvtanulási Program

 

Az ősszel elvégzett iskolai online felmérésünk eredménye, a Tempus Közalapítvány pályázati felhívása és az iskolai erőforrásaink figyelembevételével iskolánk megtervezte a csoportos kiutazásokat. A csoportos utazóknak az alábbi turnusokat szeretnénk elindítani, a változtatás jogát fenntartva:

 

Angol nyelvterület

Angol 1. turnus 2020. június 14-27., Skócia, 11. évf. számára, max. 30 fő

Angol 2. turnus 2020. június 14-27., Málta, max. 46 fő (BETELT)

Angol 3. turnus 2020. június 21-július 4., Anglia, max. 46 fő (BETELT)

Angol 4. turnus 2020. július 19-augusztus 1., Málta, max. 46 fő (BETELT)

Angol 5. turnus 2020. augusztus 2-15., Anglia, max. 46 fő

Angol 6. turnus 2020. augusztus 2-15., Írország , max. 46 fő

Német nyelvterület

Német 1. turnus 2020. június 28-július 11., Németország, max. 46 fő

Francia nyelvterület

Francia 1. turnus 2020. június 28-július 11., Franciaország, max. 30 fő

 

Felhívom figyelmüket, hogy a 2019/2020-as pályázati évben kizárólag azt az idegen nyelvet (angol, német vagy francia) választhatják, amelyet a 2019/2020-as tanévben, iskolánk keretei között tanulnak. Az az idegen nyelv is választható, amelyből a tanuló már korábban osztályozó vizsgát tett vagy előrehozott érettségi vizsgát tett, illetve amelyből a tanuló nyelvvizsgát szerzett.

Mindegyik csoportot iskolánk pedagógusai kísérik, várhatóan vasárnapi indulással és szombati visszaérkezéssel. A kilencedikeseknek az első nyelvet javasoljuk, a 11. évfolyamosok esetén megfontolandó lehet a második nyelvnek megfelelő nyelvterület kiválasztása.

A program keretében egy akkreditált külföldi nyelviskola komplex programcsomagját kapják a diákok az ösztöndíj részeként. A nyelviskola a teljes időben teljes felelősséget vállal a diákokért, az órák pedig nemzetközi csoportokban valósulnak meg. A csoportos utazás esetén kísérő pedagógusaink csupán ügyeletet látnak el, nem egy homogén csoportot alkotnak a két hét során. Az elszállásolást családoknál oldjuk meg. Az utazás, szállás, étkezés, biztosítás, napi zsebpénz költségeit fedezi az ösztöndíj, tehát minden szükségletet biztosít.

A csoportos kiutazást az iskola pályázza, az egyénit pedig a családok, önállóan . További információ az egyéni pályázati formáról: https://www.knyp.hu/hu/egyeni-palyazat

Annak érdekében, hogy ne legyen hátrányunk a csoportos pályázat éles indításakor, előzetesen egy saját jelentkezési felületet használunk most a diákok alapadataival. A hivatalos pályázat kiírás követelményei szerint újabb kiegészítéséket kérhetünk majd Önöktől.

Részletesebb információ a https://www.knyp.hu/hu honlapon érhető el.

Az iskola által létrehozott jelentkezési felület itt érhető el: (a jelentkezési határidő lejárt, a beosztást az iskolai hirdetőtáblán tesszük közzé hamarosan)

A jelentkezéseket beérkezés sorrendjében fogadjuk az egyes turnusoknál megadott maximális keretlétszám erejéig. Határidő: 2020. január 15.


Budapest, 2020. január 9.

 

Tisztelettel:

Békési László

oktatási igazgatóhelyettes